Program DISCOVER SCHOOLS

Scoala 29 Galati

 

 

Orar Șc. Gimn. Nr. 29 Galați

 

DISCOVER SCHOOLS este un proiect de educație non-formală pentru elevii claselor I-VIII.
Viziunea acestui proiect este de a susține dezvoltarea  în plan personal și profesional a elevilor și de a-i determina pe aceștia să învețe în mod constant din fiecare experiență pe care o trăiesc, devenind astfel o versiune mai bună pentru ei înșiși.
Acest proiect presupune un proces de învățare care poate fi încadrat într-un curriculum și conduce la obținerea de rezultate într-o perioadă determinată de timp (6 săptămâni), bazându-se pe diversificarea și flexibilizarea spațiului și timpului de învățare.
AIESESC , organizația fondatoare a acestui proiect, oferă  elevilor sesiuni în limba engleză, susținute de către studenți voluntari internaționali (China, Malaysia, SUA, Mexic, Brazilia etc.).
De ce promovăm „Discover Schools” și care sunt avantajele participării la acest proiect? Elevii vor dobândi cunoștințe interculturale și își vor îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză , vorbitul în public (public speaking) și se vor familiariza cu istoria, cultura și civilizația altor țări .
Data desfășurării proiectului: 26 iunie – 6 august, 2017
Locație: Școala Gimnazială Nr. 29
 
Nu se percep taxe de participare.
 
 
 
Discover School (8)Discover School (10)
Discover School (1) Discover School (4) Discover School (6) Discover School (9)

DIPLOMELE pentru activităţile desfăşurate pot fi descărcate de la ADERESA