Clubul IMPACT

Ce este IMPACT 29?

 

Clubul de voluntariat IMPACT 29  a luat fiinţă în martie 2010, îşi desfăşoară activitatea în cadrul Şcolii Gimnaziale Nr. 29 ,,Sfânta Ana” Galaţi şi are un număr de 3 lideri şi 31 de voluntari activi.

 

 

Membrii clubului sunt elevii Şcolii Gimnaziale Nr. 29 ,,Sfânta Ana” Galaţi, cu vârste între 13 şi 15 ani, care dau dovadă de Implicare, sunt plini de Motivaţie, dornici de Participare, gata  de Acţiune în a ajuta Comunitatea, dovedind că nu toţi Tinerii sunt ignoranţi.

Proiecte realizate de IMPACT 29:

 

De la înfiinţare şi până în prezent clubul nostru a iniţiat şi a participat la un număr de 6 proiecte.

,,Big brother/Big sister”1 iunie 2010- un proiect social, prin care am oferit ocazia unui număr de 20 de copii aflaţi în grija Fundaţiei Inimă de Copil Galaţi, să viziteze pentru prima oara Gradina zoologică de la Brăila.

,,ImpECO29”30.06-1.07.2010- proiect ecologic care a implicat plasarea voluntarilor în rezervaţia de la Lepşa pentru ecologizarea rezervaţiei, si promovarea ideii de protecţie a mediului.

‚,Let’s do it Romania” -2010-proiect ecologic demarat la nivel naţional, de la care voluntarii noştri nu puteau lipsi şi la care s-au alăturat cu mare drag, invitând elevi şi profesori din toată şcoala să se implice.

,,Dar din Dar”15 oct-3 nov. 2010- proiect social in urma caruia s-au strans 900 lei, bani folositi pentru cumpărarea de jocuri educative şi jucării pentru copiii cu dizabilităţi de la Centrul de zi din Lieşti, jud Galaţi.

,,Mărţişor pentru lăptişor” 7feb-21martie 2011 proiect social prin care au fost ajutate mămicile minore de la Centrul de maternal NOVA2002 Galaţi, cu lapte şi scutece de unică folosinţă pentru copiii lor.

,,Flying Seagulls” sept2011- am organizat un spectacol caritabil de strângere de fonduri pentru copiii cu probleme financiare, cu dizabilităţi şi cu HIV, aflaţi în grija Fundaţiei Inimă de Copil Galaţi. În urma acestui spectacol am strâns suma de 1900lei.