Proiectele eTwinning duc copiii într-o lume interculturală, fără granițe, o lume a învățării bazată pe proiecte facilitate digital. Școala Gimnazială Nr. 29, premiată în repetate rânduri, a format generații de eTwinneri, tineri-copaci care au crescut frumos într-o cultură puternică a colaborării transnaționale.

Proiect eTwinning „Draw Your Dream, Make it Real „

https://padlet.com/angela_chirosca/draw-your-dream-make-it-real-o82m8g4nw8mu78so

Proiect eTwinning „WORLD STEP BY STEP”

https://padlet.com/angela_chirosca/world-step-by-step-vldft4ycub9dsdx9

Proiect eTwinning ,,ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY”

https://padlet.com/angela_chirosca/evresel-s-rd-r-leb-l-rl-k-environmental-sustainability-59umb2q2ziimqhni

Proiect eTwinning ,,STEM for Sustainable Goals”

https://www.canva.com/design/DAF2xqUF-yI/CJjOQ-1D2rsErSxDyeBeiw/watch?utm_content=DAF2xqUF-yI&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=editor

Derulat în anul școlar 2023-2024 la clasa pregătitoare E, de către doamna profesor pentru învățământul primar Bumbaru Mariana Lenuța. Prin acest proiect ne-am propus să introducem elevilor noștri educația inovatoare STEM pentru un viitor durabil, care nu se referă doar la împărtășirea cunoștințelor; ci vizează mai ales cultivarea unei generații de gânditori critici, rezolvatori de probleme și inovatori echipați pentru a face față provocărilor complexe cu care se confruntă lumea noastră. Prin integrarea problemelor din lumea reală, încurajarea abordărilor interdisciplinare, adoptarea învățării experiențiale, integrarea tehnologiei și promovarea învățării bazate pe proiecte, sperăm să îi inspirăm pe elevii noștri să contribuie în mod semnificativ la un viitor mai durabil și mai rezistent. Prin aceste abordări, educația STEM devine un catalizator puternic pentru schimbări pozitive, modelând liderii și rezolvatorii problemelor de mâine.